Quiz battle logo NL

Speel Quiz Battle van wibnet.nl

Doe mee met ons nieuwe spel, Wetenschap in Beeld Quiz Battle. Je kunt het gratis downloaden op je iPhone of iPad en je vrienden uitdagen.

23 augustus 2012

Wetenschap in Beeld presenteert de gratis kennisquiz Quiz Battle voor iPhone en iPad. Met een combinatie van parate kennis en strategisch inzicht kun je winnen van je vrienden. Er zijn ruim 6000 vragen in deze categorieën:

• Geografie • Geschiedenis • Sport en vrije tijd • Wetenschap en natuur • Amusement • Kunst en literatuur

Je verplaatst je over het spelbord, en probeert te voorkomen dat je tegenstander de ster in het midden bereikt. Onderweg kom je bonusvelden tegen, waarvan sommige alleen wat opleveren bij een bepaalde categorie. Je kunt vragen combineren voor extra bonuspunten. Wanneer een van de spelers het doel bereikt, is de speler die de meeste punten heeft de winnaar.

Speel door op je computer

Het spel is ontwikkeld in samenwerking met onze partner Planeto, en er wordt voortdurend nieuwe functionaliteit toegevoegd. Je kunt nu al je inlognaam van wibnet.nl gebruiken om te spelen, en vanaf het najaar van 2012 kun je op onze website via je pc of Mac verder spelen, en weer overschakelen naar je iPhone of iPad als je op pad gaat.

Klik hier voor meer informatie en om het spel te downloaden: wibnet.nl/Quizbattle

Download Wetenschap in Beeld Quiz Battle hier

Doe mee

Download de gratis app voor iPhone en iPad.

Download hier

AppStore

Bekijk ook ...

ONTVANG DE NIEUWSBRIEF VAN WETENSCHAP IN BEELD

Je ontvangt je gratis special, Onze extreme hersenen, als download zodra je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Ook gelezen

Niet gevonden wat je zocht? Zoek hier: