NIEUW NUMMER: 5 ideeën over vaccins

In aflevering 6 van Wetenschap in Beeld testen we vijf hardnekkige ideeën over vaccins. We knallen 4,25 lichtjaar de ruimte in om naar leven te zoeken, en we volgen hoe de onderzoekers een harige ijstijdreus nieuw leven proberen in te blazen.

17 april 2017

De nieuwe Wetenschap in Beeld is uit!

In nummer 6 van Wetenschap in Beeld lees je onder meer:

# Chirurg opereert met stalen precisie

  • De snede van het scalpel is koel, precies en pijnloos. We bezoeken operatiekamers waar robots de beste chirurgen eruit concurreren. 

  • Geïnteresseerd? Koop het blad hier.

# De reis naar Proxima B

  • Grote oceanen, lekkere temperaturen en stromende rivieren. We knallen 4,25 lichtjaar de ruimte in en zoeken naar leven op het pas gevonden Proxima b.

# 5 ideeën over vaccins

  • ‘Inenten is gevaarlijker dan de ziekte zelf’ en ‘slecht voor je afweer’. Wij testen de hardnekkigste ideeën over kindervaccinaties. 

# De nieuwe mammoettijd

  • Het bloed is vloeibaar en de hersenen zijn intact. Mammoetmummies komen op uit de grond, en wij volgen hoe de onderzoekers de harige ijstijdreuzen nieuw leven proberen in te blazen.

# Het nieuwe netwerk volgt je altijd

  • Je wordt opgehaald door je zelfrijdende auto en je vriend verschijnt als een hologram in je kamer. Wij stappen over op het razendsnelle 5G-netwerk, een revolutie voor je mobiel.

Nog geen abonnee?

Bekijk ook ...

ONTVANG DE NIEUWSBRIEF VAN WETENSCHAP IN BEELD

Je ontvangt je gratis special, Onze extreme hersenen, als download zodra je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Ook gelezen

Niet gevonden wat je zocht? Zoek hier: