Over Wetenschap in Beeld

NIEUW: Het beste van twee werelden

Nu lanceert Wetenschap in Beeld de grootste dienst van de Lage Landen voor iedereen die nieuwsgierig en belangstellend geboren is. Naast het tijdschrift krijg je toegang tot dagelijkse updates met nieuws, achtergronden, entertainment en parate kennis.

Je leest deze tekst omdat je gedreven wordt door een oerdrift die even oud is als de mens zelf: nieuwsgierigheid.

En hier ben je aan het goede adres om die oerdrift te bevredigen.

In 1984 kwam Wetenschap in Beeld ter wereld. De grondgedachte was: zelfs de moeilijkste materie kan zo worden overgebracht dat deze boeiend en relevant is voor nieuwsgierige mensen.

Dat idee ligt nog steeds ten grondslag aan het tijdschrift, waarin we ons uiterste best doen om alle aspecten van een onderwerp te belichten door middel van een nauwe integratie van tekst en beeld.

Dezelfde drang om dingen inzichtelijk te maken vormt de basis voor onze geheel vernieuwde website, die een hoognodige en ingrijpende make-over heeft gekregen.

Het doel was om een nieuwe dienst met een mix van nieuws, entertainment, achtergronden en parate kennis in het leven te roepen voor wie bij wil blijven.

En al zeggen we het zelf: dat is gelukt. Onze website biedt nu dagelijkse nieuwsberichten en updates, en je hebt toegang tot alle artikelen uit het blad. Er verschijnen telkens nieuwe artikelen met interactieve illustraties, animaties en video’s.

Abonnees kunnen zich bovendien verdiepen in de Nerdzone, hun parate kennis testen met de Quizmaster of hun grijze cellen trainen met de Hersentrainer. De hersenen moeten net als de spieren regelmatig worden getraind om in vorm te blijven!

Ook als je nog geen abonnee bent, ben je van harte welkom. We beloven dat je je niet zult vervelen, en na elk bezoek ben je weer een beetje wijzer.

Lees ook:

Over Wetenschap in Beeld

OVER WETENSCHAP IN BEELD

1 minuut
Intelligentie

Hersentrainer: Getalbegrip

1 minuut
Over Wetenschap in Beeld

Lees Wetenschap in Beeld digitaal - altijd en overal

3 minuten

Log in

Fout: Ongeldig e-mailadres
Wachtwoord vereist
ToonVerberg

Al abonnee? Heb je al een abonnement op ons tijdschrift? Klik hier

Nieuwe gebruiker? Krijg nu toegang!