test dit sexliv top

Sekstest: Heb jij vaker seks dan je buurman?

Hoe staat het ervoor met je seksleven in vergelijking met dat van anderen? Met onze sekstest kun je je eigen seksleven vergelijken met dat van 15.000 andere mensen.

15 december 2017 door Gorm Palmgren

Hoe gewoontjes is jouw seksleven?

Hoe vaak? Doe je aan orale of anale seks? Hoe sta je tegenover vreemdgaan? Met onze sekstest kun je je seksleven met dat van 15.000 anderen vergelijken.

Doe de test hieronder. Als je klaar bent, krijg je te zien hoe jouw seksleven zich verhoudt tot het gemiddelde. De test is natuurlijk volledig anoniem.

VERKEN HET LICHAAM met een abonnement op Wetenschap in Beeld

Over onze sekstest

De sekstest van Wetenschap in Beeld is 100% anoniem, en we slaan de ingevulde gegevens niet op.

De gegevens van onze sekstest komen uit een Brits onderzoek, dat in november 2013 in het tijdschrift The Lancet verschenen is. Het is gebaseerd op interviews met 15.162 Britten.

Noord- en West-Europanen lijken op elkaar qua seksleven

Omdat data van seksonderzoeken in westerse landen vaak op elkaar lijken, kan de test als redelijk representatief worden beschouwd voor het seksleven in West- en Noord-Europa, al zullen er zeker afwijkingen op nationaal niveau voorkomen.

Je kunt de test dus prima gebruiken om je seksuele gewoonten en voorkeuren te vergelijken met die van de rest van de bevolking.

Onze test is uitsluitend gericht op heteroseksuelen. Het onderzoek waar we onze gegevens op gebaseerd hebben, omvatte helaas geen homoseksuelen.

Bekijk ook ...

ONTVANG DE NIEUWSBRIEF VAN WETENSCHAP IN BEELD

Je ontvangt je gratis special, Onze extreme hersenen, als download zodra je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Ook gelezen

Niet gevonden wat je zocht? Zoek hier: