Doe mee met de prijsvraag van Wetenschap in Beeld Junior 2018!

12 september 2018

Doe mee met de prijsvraag van Wetenschap in Beeld Junior! Onder de goede inzenders verloten we 10 coole HYBRID Drone Car en 10 mooie VR BOX Virtual Reality-brillen. Dat betekent urenlang plezier met familie en vrienden. 

De prijzen hebben een totale waarde van 940 EUR.

Het enige wat je hoeft te doen is ons vertellen hoeveel groene robots er verstopt zitten in dit nummer van Wetenschap in Beeld Junior.

Tel ze allemaal mee, ook de robot op de cover.

 

 HYBRID Drone Car

De nieuwe HYBRID Drone Car is echt een fantastisch ding. De drone combineert een aantal coole functies met een strak en mooi design. De slimme dubbelfunctie maakt deze kleine drone ongelooflijk veelzijdig. Hij kan namelijk niet alleen op de grond rijden, maar ook licht en elegant door de lucht vliegen.

De Quadcopter-constructie met de vier propellers maakt de drone flexibeler en handiger in de lucht en de vier wielen maken hem snel en wendbaar op de grond. Daarnaast is hij uitgerust met een efficiënte koplamp, zodat hij ook ‘s avonds of in een donkere omgeving kan vliegen en rijden.

 

VR BOX Virtual Reality-brillen

Ga op stap in een andere werkelijkheid!
Fysiek zit je gewoon in de woonkamer, maar mentaal ben je compleet ergens anders. In die wereld vecht je tegen aliens op een vreemde planeet. 
Je hebt je virtual reality-bril opgezet en bent naar een compleet nieuw universum gebracht, waar je alle beslommeringen uit de werkelijkheid kunt vergeten.
VR BOX maakt een virtual reality-bril van je smartphone. De telefoon levert de beelden en de lenzen in de bril maken er een virtuele werkelijkheid in 3D van. De bril is geschikt voor alle smartphones van 3,5 - 6 inch.

 

Iedereen mag meedoen met de wedstrijd. Vul hieronder je antwoord en je contactgegevens in. Je doet dan automatisch mee met de wedstrijd. Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen als je wint.

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid, dat u hier kunt lezen.

Deelname aan de wedstrijd staat open tot 1-4-2019. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt via deze website. De prijs kan niet worden ingewisseld tegen contanten.


Hoeveel groene robots er verstopt zitten in dit nummer van Wetenschap in Beeld Junior


Jouw gegevens

ja
nee

De wedstrijd is helaas verlopen!

Bekijk meer wedstrijden

Je hebt al meegedaan
Bedankt voor het meedoen!

Bekijk ook ...

ONTVANG DE NIEUWSBRIEF VAN WETENSCHAP IN BEELD

Je ontvangt je gratis special, Onze extreme hersenen, als download zodra je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Ook gelezen

Niet gevonden wat je zocht? Zoek hier: