Quiz okt

Quiz: Bekijk je plek op de ranglijst

Je kunt nu zien hoe je het doet vergeleken met anderen bij de quizzen van Wetenschap in Beeld.

Wie heeft deze week de meeste vragen juist beantwoord van onze quizzen? En waar sta je zelf op de ranglijst?

Als je meedoet met onze quizzen, kun je je eigen prestaties nu gemakkelijk vergelijken met die van anderen. Als je een quizvraag op wibnet.nl juist beantwoordt, krijg je een punt voor je totale score. Als je een gratis profiel hebt op onze site en ingelogd bent wanneer je de quiz maakt, worden je punten opgeteld en krijg je een plekje op onze ranglijsten.

Zo kun je kijken hoe je het doet, en na een paar dagen kun je terugkomen om te zien of je bent gestegen of gedaald, en wie het deze week en deze maand het beste heeft gedaan.

Daag een vriend uit

Je kunt nu ook een afbeelding van jezelf uploaden, zodat anderen kunnen zien wie je bent, en je kunt je vrienden per e-mail uitdagen. Bovendien is het nu ook gemakkelijker om je quizuitslagen te delen op Facebook.

Als je nieuw bent op onze site, kun je meteen een profiel aanmaken en je uitleven op bijna 100 quizzen. We voegen voortdurend nieuwe toe, die je automatisch te zien krijgt op de voorpagina. Als je al een profiel hebt kun je nu al je positie op de ranglijst zien. Ga naar wibnet.nl/quiz-en-test.

Bekijk ook ...

ONTVANG DE NIEUWSBRIEF VAN WETENSCHAP IN BEELD

Je ontvangt je gratis special, Onze extreme hersenen, als download zodra je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Ook gelezen

Niet gevonden wat je zocht? Zoek hier: