Intelligent NL

Elektriciteit wordt gemaakt van je uitwerpselen

In nummer 10 van Wetenschap in Beeld kijken we naar doorgefokte dieren die in de natuur zouden sterven. We verkennen de geniaal smerige milieutechniek van de toekomst en gaan op ontdekkingsreis naar de hoogste wolkenkrabbers op aarde.

31 augustus 2016

De nieuwe Wetenschap in Beeld is uit!

Nummer 10 van Wetenschap in Beeld biedt je onder meer de artikelen:

  • Onderzoekers willen je slimmer maken Stel je voor dat je een pil kon slikken die je intelligentie vlak voor een examen eens flink opschroeft. We gaan op ontdekking in het nieuwste intelligentieonderzoek.

  • Bouwen tot boven de wolken Gebouwen van een kilometer lang – of meer – zijn bestand tegen aardbevingen en hevige windstoten. We nemen een kijkje bij de gigantische wolkenkrabbers die eraan zitten te komen.

  • Doorgefokt – en doodgefokt Ze happen naar adem, sterven van de kou en worden geboren met een keizersnee. We bezoeken de doorgefokte dieren die het in de natuur niet zouden redden.

  • Techniek van de toekomst is ... smerig Excrementen wordt elektriciteit, vuile luiers worden veranderd in voedsel en urine redt je leven. We nemen de geniale milieutechniek van de toekomst onder de loep.

Hier kun je het nieuwste nummer kopen.

Nog geen abonnee?

Hier vind je aantrekkelijke aanbiedingen:

  • Het blad is in het hele land los te koop voor € 5,95.

  • Neem een abonnement – bijvoorbeeld 12 nummers voor € 45,-.

Koop het blad hier

Bestel het nieuwste nummer.

Ook gelezen

Niet gevonden wat je zocht? Zoek hier: