WiB digital

Lees Wetenschap in Beeld digitaal

In samenwerking met United Kiosk is Wetenschap in Beeld digitaal verkrijgbaar. Goed nieuws voor abonnees: zij lezen gratis digitaal.

10 oktober 2014

United Kiosk

Lees nu ook Wetenschap in Beeld digitaal en profiteer van de vele voordelen: 1. Archieffunctie in de "Library" 2. Verrijkt met actieve webadressen 3. Zoeken op trefwoord 4. Artikelen opslaan in favorieten 5. Snel navigeren

Gratis voor abonnees

Als abonnee kun je op je pc, laptop, tablet, smartphone of Kindle e-reader genieten van jouw favoriete magazine: handig voor op vakantie, onderweg, werk of waar dan ook. Hieronder lees je hoe het werkt, je hebt je abonneenummer nodig om te kunnen downloaden. Het abonneenummer tref je aan op de adresdrager van het magazine.

Bellen of mailen naar onze abonnementenadministratie, voor het nummer, mag natuurlijk ook. De abonnementenadministratie is bereikbaar tussen (8.00 en 12.00 uur) op: 076 -850 70 16 (voor NL) of op 03-226 26 34 (voor BE). Of mail naar [email protected] en vermeld je adresgegevens.

Zo werkt het

1. Ga naar www.wibnet.nl/kiosk 2. Tik op de knop Purchase Now achter epaper subscription for print subscribers exclusive 3. Vul je abonneenummer en postcode (met een spatie tussen de cijfers en letters) in en druk op continue to order. 4. Vul dan je orderdata in met je naam en e-mail adres. En vervolg door op de knop Order now te drukken 5. Bevestig je order door de mail van United Kiosk te openen en op de bevestigingslink te klikken 6. Je magazine bevindt zich nu in de Library van United Kiosk. Deze Library zie je altijd rechtsboven in het scherm van United Kiosk. 7. Kies in de Library voor inloggen met je ordernummer. Het order nummer vind je in de mail. 8. Je kunt nu het magazine op je PC of Laptop lezen. 9. Download vervolgens de gratis app op je tablet, telefoon of e-reader via de App Store, Google Play of Amazon Appstore (zoek op Wetenschap + epaper) 10. In de App log je in met je e-mailadres die je net hebt gebruikt (let op: vul geen ander e-mail adres in) 11. In de Library staat je uitgave reeds gereed om te downloaden op het apparaat dat je gebruikt. 12. Zodra er een nieuw nummer verschijnt, word je daarvan automatisch op de hoogte gesteld per e-mail.

Heb je vragen?

Heb je vragen?

Vragen over de app? Mail naar [email protected]

Je abonneenummer kun je vinden op de adreslabel van Wetenschap in Beeld magazine of stuur een mail naar [email protected]

Abonnee worden

Bekijk ook ...

ONTVANG DE NIEUWSBRIEF VAN WETENSCHAP IN BEELD

Je ontvangt je gratis special, Onze extreme hersenen, als download zodra je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Ook gelezen

Niet gevonden wat je zocht? Zoek hier: