lykketest happy

Je bent bijna gelukkig

Je hebt een positieve instelling en bent redelijk goed in balans.

31 juli 2015 door Gorm Palmgren

Je gaat verstandig met problemen om

Je beseft dat het leven lastig kan zijn, en als je tegenslag op je pad vindt, ga je die niet uit de weg en blijf je erin geloven dat het wel weer goed zal komen.

Als het om iets kleins gaat, haal je je schouders op, en zelfs als jijzelf of een naaste bijvoorbeeld met een ernstige ziekte te maken krijgt, dan heb je weinig moeite je met de situatie te verzoenen en het beste ervan te maken.

Je beschouwt een probleem vooral als iets wat opgelost moet worden, en al lukt dat misschien niet meteen, je laat je niet uit het veld slaan en blijft aan een oplossing werken.

Je bent tevreden met je situatie

Je bent misschien een idealist, maar je weet donders goed dat alles een keerzijde heeft, en daarom voel je je ook prettig bij situaties die misschien niet perfect zijn.

Je staat positief in het leven en treedt anderen met open vizier tegemoet, waardoor je je geaccepteerd en gewaardeerd voelt.

Als het anderen voor de wind gaat, ben je blij voor ze zonder jaloers te worden, want je weet dat hun geluk dat van jou niet in de weg staat.

Je goede humeur maakt het leven makkelijk

Je leeft in het nu en droomt over de toekomst, terwijl het verleden vooral een bron van ervaringen is die je kunnen helpen om verder te komen in het leven.

Dankzij je goede humeur stuit je op weinig moeilijkheden in je privéleven en op je werk, waar je goede carrièremogelijkheden hebt.

Bekijk ook ...

ONTVANG DE NIEUWSBRIEF VAN WETENSCHAP IN BEELD

Je ontvangt je gratis special, Onze extreme hersenen, als download zodra je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Ook gelezen

Niet gevonden wat je zocht? Zoek hier: