WvdW image

Kom backstage tijdens het Weekend van de Wetenschap

Het Weekend van de Wetenschap is het podium van de toekomst. Op 3 en 4 oktober 2015 beleef je live wetenschap & technologie. Kom backstage bij bedrijven, instituten, universiteiten en musea op 200 locaties in heel Nederland.

15 september 2015

Wetenschap in Beeld steunt het initiatief om achter de schermen te kijken van wetenschappelijke instanties, want daar wordt wetenschap op boeiende en begrijpelijke wijze uitgelegd aan jong en oud. Daarom zijn we ook dit jaar partner van het Weekend van de Wetenschap.

Wat is het Weekend van de Wetenschap?

Wil je graag meer weten over wetenschap en technologie? Ben jij nieuwsgierig naar één of meer van de deelnemende organisaties die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek? Of ben je op zoek naar een echt bijzonder uitje waar je ook nog iets van opsteekt? Dan is het Weekend van de Wetenschap iets voor jou!

Tijdens het weekend op zaterdag 3 en zondag 4 oktober openen diverse bedrijven, instituten, universiteiten, onderzoeksinstellingen, musea en sterrenwachten hun deuren om bezoekers de unieke kans te geven een stap te zetten in de wereld van wetenschap en technologie. Zij organiseren door heel Nederland bijzondere en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, tentoonstellingen en meer. Voor elke leeftijd is er iets te doen. Ontdek de innovaties, beleef hoe leuk wetenschap en technologie zijn en neem een kijkje in de toekomst. Laat je verrassen!

Kijk voor een overzicht van alle activiteiten op

www.hetweekendvandewetenschap.nl

Bekijk ook ...

ONTVANG DE NIEUWSBRIEF VAN WETENSCHAP IN BEELD

Je ontvangt je gratis special, Onze extreme hersenen, als download zodra je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Ook gelezen

Niet gevonden wat je zocht? Zoek hier: